Ταξιδεύοντας στη φύση με σκηνή οροφής και το δικό σας αυτοκίνητο!

Back to Blog
Δημοσιεύτηκε από: Zampetas Κατηγορία: Τα νέα μας Tags: , , , , , , , , , Σχόλια: 0 Ημερομηνία δημοσίευσης: 01/11/23

Ταξιδεύοντας στη φύση με σκηνή οροφής και το δικό σας αυτοκίνητο!

Γιατί οι διακοπές με σκηνή οροφής είναι κάτι τόσο ξεχωριστό;

Αν σας αρέσει να απολαμβάνετε τη φύση και να έχετε μια τέλεια θέα όταν ξυπνάτε, μια σκηνή οροφής μπορεί να είναι το καλύτερο για εσάς.  Με τη σκηνή οροφής μπορείτε ουσιαστικά να μετατρέψετε το δικό σας αυτοκίνητο σε ένα μικρό τροχόσπιτο και να νιώθετε ελεύθεροι εξερευνώντας κάθε σημείο της γης!

Τι ακριβώς είναι μια σκηνή οροφής;

Η Σκηνή οροφής είναι ένα προσιτό και ευέλικτο αξεσουάρ αυτοκινήτου που σας επιτρέπει να έχετε πάντα ένα προσωπικό χώρο διαμονής και ξεκούρασης για ένα ή περισσότερα άτομα σε όποιο μέρος και αν βρεθείτε, χωρίς να χρειαστεί να αγοράσετε ένα τροχόσπιτο ή αυτοκινούμενο. Εάν έχετε μια ψησταριά, ένα φορητό ψυγείο, καρέκλες και τραπέζι για κάμπινγκ στο πορτ-μπαγκάζ, τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο στο να απολαύσετε την φύση και τις εξορμήσεις σας άνετα και ξέγνοιαστα.

Τι σκηνή οροφής να επιλέξετε;

Υπάρχουν 2 κατηγορίες σκηνών οροφής αυτοκινήτου που μπορείτε να επιλέξετε, αυτές με σκληρό πολυεστερικό καπάκι ή τις υφασμάτινες.

Σκηνές Οροφής Autohome με πολυεστερικό καπάκι

Οι σκηνές οροφής με σκληρό πολυεστερικό καπάκι όπως είναι οι Autohome Maggiolina, Airtop & Columbus είναι κατασκευασμένες από fiber glass υλικό. Δεν απουσιάζουν βέβαια και οι προτάσεις με ανθρακόνημα (Carbon fiber) που σας παρέχουν ακόμα μεγαλύτερη αντοχή και κατά πολύ μικρότερο βάρος!  Είναι ανθεκτικές στη θερμότητα, ισχυρές και σταθερές. Με εσωτερική θερμομόνωση και μείωση εξωτερικών θορύβων, δημιουργούν ένα υγιές και ήσυχο περιβάλλον ακόμα και όταν βρέχει. Χάρη στο fiberglass, οι σκηνές οροφής της Autohome εγγυώνται εξαιρετική ποιότητα όχι μόνο όσον αφορά την αντοχή  αλλά και την ελαφρότητα καθώς και την ευκολία επισκευής.

Οι σκηνές οροφής με σκληρό πολυεστερικό καπάκι μπορεί να ανοίγουνε με μανιβέλα όπως της Maggiolina ή με αυτόματο άνοιγμα όπως η σκηνή Airtop.

Το δεύτερο πιο σημαντικό είναι τα υφάσματα που χρησιμοποιεί η Autohome. Η διαπνοή του υφάσματος και η αδιαβροχοποίηση που προφέρουν είναι βασικό χαρακτηριστικό. Ακόμα και τα δροσερά καλοκαιρινά βράδια ή σε χαμηλές θερμοκρασίες, με κλειστές πόρτες και παράθυρα, κάθε τετραγωνικό εκατοστό του υφάσματος επιτρέπει στην υγρασία του σώματος να διαφεύγει φυσικά.

Σε μια σφοδρή καταιγίδα, σε ισχυρούς ανέμους ή υψηλές θερμοκρασίες, η Autohome έχει τη σωστή απάντηση για άνετη ζωή στη σκηνή οροφής.

Οι σκηνές οροφής της Autohome με σκληρό πολυεστερικό καπάκι είναι Maggiolina Airlander, Airlander Plus, Airlander Plus 360°, Extreme, Air-Sky 360°, Columbus & Airtop.

Σκηνές Οροφής Αυτοκινήτου Air-Sky

Υφασμάτινες Σκηνές Οροφής Autohome 

Στην περίπτωση που επιλέξετε μια σκηνή οροφής υφασμάτινη, μπορεί να χάνουμε την σκληρή οροφή μίας πολυεστερικής, αλλά κερδίζουμε μεγαλύτερους εσωτερικούς χώρους, και όταν την κλείσουμε καταλαμβάνει και μικρότερο χώρο στην οροφή του αυτοκινήτου (καθώς ανοίγουν στα πλάγια του αυτοκινήτου άρα δεν χρησιμοποιούν όλο το μήκος του οχήματος.) Υπάρχουν και περιπτώσεις όπως η σειρά Overcamp όπου μπορείτε να βάλετε και δύο σκηνές στην οροφή του αυτοκινήτου σας!!!

Οι υφασμάτινες σκηνές οροφής της Autohome είναι Overland, Overzone, Overcamp, Air-Camping & Nomadland.

Τι πρέπει να προσέξετε πριν αγοράσετε μια σκηνή οροφής

Πριν αποφασίσετε ποια σκηνή οροφής θέλετε να αγοράσετε, πρέπει πρώτα να σκεφτείτε το αυτοκίνητό σας. Για τις σκηνές οροφής χρειάζεστε μπάρες οροφής κατάλληλες για το αυτοκίνητο που έχετε. Χρειάζεται να βεβαιωθείτε ότι στο αυτοκίνητό σας μπορούν να μπούνε μπάρες οροφής και να αντέχουν το βάρος της σκηνής οροφής.

Οι σκηνές οροφής Autohome δεν είναι μόνο ένα επιτυχημένο εμπορικό σήμα, είναι ο καλύτερος τρόπος για να ζήσετε μια ελεύθερη ζωή με ασφάλεια και άνεση: είτε με ένα μικρό αυτοκίνητο για ένα ήσυχο Σαββατοκύριακο με την οικογένεια είτε με ένα ισχυρό όχημα off-road για μια περιπέτεια που ωθεί τα όρια του τι είναι δυνατόν και τι όχι , η σκηνή οροφής είναι αυτό που χρειάζεστε!

Ποιο είναι το μέγιστο φορτίο που αντέχει η οροφή του αυτοκινήτου;

Σε μια σκηνή οροφής μπορούν να κοιμηθούν από 1 έως 4 άτομα.  Δεν υπάρχει πρόβλημα με το βάρος των ατόμων καθώς τα αυτοκίνητα είναι κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να  αντέχουν αρκετό βάρος. Η σκηνή οροφής ακουμπάει πάνω στις μπάρες οροφής του αυτοκινήτου και μοιράζει το βάρος της σε σημεία ώστε να μην επηρεάζεται η οροφή του αυτοκινήτου. Oι σκηνές οροφής της Autohome ξεκινάνε από τα 45kg περίπου και δεν ξεπερνούν το μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος των 75kg. Η Διαφοροποίηση στο βάρος τους έχει να κάνει με το μέγεθος της (small, medium, large, x-large) και τον τύπο κατασκευής της (Πολυεστερική, ανθρακόνημα, υφασμάτινη).

Σεβαστείτε το μέγιστο επιτρεπόμενο φορτίο στην οροφή, που συνήθως αναφέρεται στις οδηγίες του οχήματος.

Με τη σκηνή, μπορώ να σταματήσω οπουδήποτε να κοιμηθώ;

Στην Ευρώπη, δεν υπάρχουν περιορισμοί όσο αναφορά στις σκηνές οροφής του αυτοκινήτου, οπότε μπορείτε να κοιμηθείτε οπουδήποτε μπορείτε να σταθμεύσετε καθώς ο νόμος αναφέρει ότι οτιδήποτε προεξέχει προς τα πάνω από το αυτοκίνητο δεν αποτελεί στάθμευση για κάμπινγκ. Στην περίπτωση που θα επιλέξετε όμως μία υφασμάτινη σκηνή, που ανοίγει κατά πλάτος του οχήματος, θα πρέπει να σταθμεύσετε σε μέρος όπου επιτρέπεται η στάθμευση για κάμπινγκ.

Μπορείτε να κλειδώσετε μια σκηνή οροφής;

Μπορείτε να τοποθετήσετε τον αντικλεπτικό μηχανισμό που διαθέτουμε, ωστόσο είναι εξαιρετικά δύσκολο δεδομένου του χρόνου που μπορεί να έχουν οι περισσότεροι κλέφτες για να αποσυναρμολογήσουν την σκηνή από το αυτοκίνητο. Σε όλες τις χιλιάδες σκηνές οροφής που έχουμε πουλήσει όλα αυτά τα χρόνια, κανείς δεν ανέφερε ποτέ ότι μια σκηνή οροφής έχει κλαπεί!

Feel free …..sleep everywhere !!!

 Η ζωή είναι ωραία όταν ζεις ωραίες στιγμές κοντά στην φύση με τις σκηνές οροφής AUTOHOME!!
Πάνω από 60 χρόνια εμπειρίας τις καθιστούν Νο 1 σε πωλήσεις σε όλο τον Κόσμο. Όλες οι σκηνές οροφής έχουν δοκιμαστεί κάτω από ακραίες συνθήκες. Από το πολικό κρύο στην καυτή έρημο, στις αμμοθύελλες και τις τροπικές βροχές.

✔ Αποκτήστε την δική σας για μια ζωή με ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΚΠΤΩΣΗ -15% στον νέο τιμοκατάλογο AUTOHOME 2024

* H προσφορά ισχύει έως 12/11/23

Share this post

Back to Blog