Υδραυλικά ποδαράκια στήριξης

Προϊόντα Goldschmitt – Sawiko

Goldschmitt – Sawiko προϊόντα

Υδραυλικά ποδαράκια στήριξης

Αυτόματα υδραυλικά ποδαρικά στήριξης για όλα τα αυτοκινούμενα και όχι μόνο. Ανυψώνουν και ευθυγραμμίζουν απόλυτα το αυτοκινούμενο σας με με το πάτημα ενός κουμπιού. Επιλεκτικά είτε μπρος – πίσω, είτε δεξιά – αριστερά. Ανάλογα με το μοντέλο υπάρχει η δυνατότητα στήριξης βάρους στο κάθε ποδαρικό μέχρι και 4 Τόνους.

Όταν σταθμεύεται το αυτοκινούμενο σε ένα έδαφος το οποίο είναι ανομοιογενές, όλη ή υπερκατασκευή του αυτοκινουμένου αλλά και το σασί του, δέχονται πολύ δυνατές πιέσεις αφού το αυτοκινούμενο δεν είναι αλφαδιασμένο και ευθυγραμμισμένο. Σε συνάρτηση με τα πολλά βάρη που φορτώνουμε στο αυτοκινούμενο το αποτέλεσμα μακροχρόνια είναι η στρέβλωση και ή παραμόρφωση του αυτοκινουμένου, τα ξύλα μέσα κάποια στιγμή να μην είναι στην θέση τους, το παρμπρίζ του αυτοκινήτου να διατρέχει το κίνδυνο να θρυμματίσει. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα αυτοκινουμένων που γέρνουν μόνιμα από την μια πλευρά η’ παραμορφώνονται τα σουστόφυλλα.
Όλες αυτές οι ζημιές μπορούν να αποφευχθούν, τοποθετώντας υδραυλικά ποδαράκια στήριξης.
Η εταιρία GOLDSCHMITT, εξειδικευμένη και έμπειρη σε σχέση με το σασί και την βελτίωση οχημάτων και αυτοκινουμένων, με πολλές κατοχυρωμένες πατέντες, αλλά και με βραβεία που έχει αποσπάσει διεθνώς, προσφέρει τις καλύτερες και πιο μελετημένες λύσεις στην αγορά. Η διαρκή έρευνα και εξέλιξη σε πολλά συστήματα αυτοκινουμένων την καθιστούν δίκαια ως κορυφαία εταιρία στο χώρο.
Τα υδραυλικά ποδαράκια στήριξης τοποθετούνται δίπλα και κοντά στους δυο άξονες και βοηθούν στην σωστή ομοιόμορφη κατανομή του βάρους στο όχημα, ευθυγραμμίζουν και αλφαδιάζουν το αυτοκινούμενο. Το βάρος αντοχής του κάθε ποδαρικού φτάνει ανάλογα με το μοντέλο και τους 8 Τόνους. Υπάρχει η δυνατότητα να αλφαδιαστεί το αυτοκινουμένου σας είτε με τηλεχειριστήριο είτε με αυτόματο ηλεκτρονικό αλφάδι.
Ανάλογα πάλι με τον τύπο παρέχεται 3 ή 5 Χρόνια εγγύηση και διατίθενται για οχήματα μέχρι και 14 Τόνους με πανευρωπαϊκή πιστοποίηση.
Η εταιρία μας με αντίστοιχα σεμινάρια στην GOLDSCHMITT είναι η μόνη πιστοποιημένη για την τοποθέτηση συστημάτων της.

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ :

  • Σε σύγκριση με τα ηλεκτρικά και τα μηχανικά ποδαράκια, τα υδραυλικά είναι ανθεκτικότερα, αποτελεσματικότερα , πιο οικονομικά σε κατανάλωση και πιο γρήγορα από τα ηλεκτρικά.
  • Τα υδραυλικά ποδαρικά της GOLDSCHMITT λειτουργούν ακόμα και όταν δεν υπάρχει καθόλου ρεύμα στο αυτοκινούμενο.
  • Το αυτοκινούμενο παραμένει σταθερό σαν βράχος χωρίς να κουνιέται καθώς είναι απόλυτα αλφαδιασμένο και ευθυγραμμισμένο. Έτσι βοηθάει στο μαγείρεμα, στον σωστό ύπνο, στο μπάνιο ώστε να φεύγουν σωστά τα νερά, στην ρύθμιση της δορυφορικής κεραίας και στην σωστή κατανομή βάρους. Αυτά είναι μερικά από τα οφέλη που προσφέρουν τα αυτόματα υδραυλικά ποδαράκια.
  • Ο χειρισμός είναι πανεύκολος ακόμα και μέσα από το ίδιο το όχημα με τη βοήθεια τηλεχειριστήριου ή ακόμα και πλήρως αυτόματα με ηλεκτρονικό αλφάδι.
  • Η λειτουργικότητα του δεν επηρεάζεται από τις κλιματολογικές συνθήκες όπως βροχή χιόνι υψηλές θερμοκρασίες.
  • Ακόμα και σε ανώμαλο έδαφος τα υδραυλικά ποδαρικά της GOLDSCHMITT εν αντιθέσει με άλλα που κατεβαίνουν μεμονωμένα, αυτά κατεβαίνουν ταυτόχρονα ανά δύο. Έτσι γίνεται ισόποση κατανομή βάρους και ξεκινάει η ανύψωση του οχήματος αφού ακουμπήσουν και τα δυο ποδαρικά και όχι πιο μπροστά. Έχετε την επιλογή να κατέβουν μόνο τα δυο πίσω ή μόνο τα δύο μπροστά ή μόνο τα δυο από την αριστερή ή την δεξιά πλευρά.
  • Στηρίζοντας το όχημα στα υδραυλικά ποδαράκια ‘’ξεκουράζονται‘’ έτσι τα ελαστικά όταν σταθμεύσουμε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
  • Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στην αλλαγή του ελαστικού στο δρόμο εάν αυτό χρειαστεί.
  • Η κατανάλωση ρεύματος από την μπαταρία είναι πάρα πολύ μικρή αλλά και να είναι «άδεια» η μπαταρία της υπερκατασκευής βάζοντας μπρος τον κινητήρα του αυτοκινήτου για 2 λεπτά, αντλεί κατευθείαν ρεύμα από το αυτοκίνητο. Εξ’ άλλου τα ποδαρικά δουλεύουν για λίγα μόνο δευτερόλεπτα μέχρι να κατέβουν στο έδαφος.
  • Άλλη μια καινοτομία της GOLDSCHMITT που αποδεικνύει το πόσο ειδικά και μελετημένα έχει κατασκευαστεί το όλο σύστημα είναι η αντλία και οι βαλβίδες του συστήματος. Αν για τον οποιοδήποτε λόγο δεν μαζεύουν ή δεν κατεβαίνουν τα ποδαρικά με τη βοήθεια ενός μοχλού μπορεί σε περίπτωση ανάγκης να λειτουργήσει το σύστημα και χειροκίνητα.
  • Τα ποδαράκια χρησιμεύουν και στο άδειασμα των λυμάτων καθώς μπορεί κανείς να γύρει το αυτοκινούμενο προς την κατεύθυνση του τανκ για να αδειάσει μέχρι και την τελευταία σταγόνα του δοχείου των λυμάτων.
  • Και στον τομέα ασφάλεια τα ποδαράκια της GOLDSCHMITT πάλι πρωτοπορούν καθώς δεν είναι απαραίτητο να έχει κανείς το χειρόφρενο τραβηγμένο για να κατέβουν όπως είναι προϋπόθεση αυτό σε αλλά υδραυλικά ποδαράκια για να λειτουργήσουν.
  • 3 ή 5 Χρόνια εγγύηση ανάλογα με το μοντέλο και το τύπο.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΖΑΜΠΕΤΑΣ
  • Πανευρωπαϊκή έγκριση τύπου και Πανευρωπαϊκή Πιστοποίηση Ποιότητας