Ποια είναι η Tec-Power

Σχετικά με την Tec Power

Αύξηση ιπποδύναμης και ροπής κινητήρα αυτοκινήτου

Η εταιρία μας ξεκίνησε μια αποκλειστική συνεργασία με την καλύτερη εταιρία στον χώρο της αναβάθμισης ιπποδύναμης κινητήρα την γερμανική TEC POWER.

Η αύξηση της ιπποδύναμης και της ροπής γίνεται με αντικατάσταση του λογισμικού του κέντρου ελέγχου (εγκέφαλος) του αυτοκινήτου, χωρίς να προστεθεί κάποιο εξωτερικό εξάρτημα.

Η μονάδα ελέγχου του αυτοκινήτου σήμερα ελέγχει και ρυθμίζει όλες τις σημαντικές λειτουργίες μιας μηχανής. Σήμερα οι διάφοροι παράμετροι όπως κατάσταση φορτίου, εξωτερική θερμοκρασία, ποιότητα αέρα, πυκνότητα αέρα, μηχανή, λάδια και μέση θερμοκρασία ψύξης μπορούν να αναλυθούν και να αξιολογηθούν ανάλογα με τις πληροφορίες κίνησης του οχήματος RPM, φορτία και ταχύτητας. Η μονάδα ελέγχου επεξεργάζεται όλες αυτές τις πληροφορίες ώστε να θέτει τις ιδανικές συνθήκες λειτουργίας της μηχανής.

Οι παραπάνω παράμετροι καθορίζουν τις πληροφορίες που επεξεργάζεται η μονάδα ελέγχου από μια βάση δεδομένων. Κατά συνέπεια το φορτίο, ποσότητα ψεκασμού (injection) και χρόνος ανάφλεξης μεταφέρονται στη μηχανή.

Όλες οι ηλεκτρονικές χαρτογραφήσεις κινητήρων, με τα δεδομένα και τα κύρια χαρακτηριστικά της κεντρικής μονάδας ελέγχου βελτιώνονται χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας κατασκευαστικά εργαλεία από τους μηχανικούς και τεχνικούς, οι οποίοι μετρώντας τις παραμέτρους του φορτίου και της ταχύτητας, επιτυγχάνουν την αύξηση ροπής και αύξηση της ιπποδύναμης. Καλύτερη απόδοση και υψηλότερη ροπή με ελάχιστη κατανάλωση καυσίμων μπορεί να πραγματοποιηθεί με το CHIP Tuning. Η αύξηση της ιπποδύναμης και της ροπής εντάσσεται μεταξύ 20-40% για μηχανές turbo. Συμπερασματικά οι μηχανές γίνονται ποιο δυνατές, το οποίο και αποδεικνύεται με αύξησης της επιτάχυνσης, την ευκινησία και την μέγιστη ταχύτητα. Η πιστοποίηση της TEC POWER από πολλούς οίκους κατασκευαστών ακριβών αυτοκινουμένων και τα συνεχή τεστ που γίνονται στα αυτοκίνητα και αυτοκινούμενα που αναβάθμισε η TEC POWER είναι και η εγγύηση σας.

Η εταιρία μας σε συνεργασία με την TEC POWER προσφέρει στην Ελλάδα ειδικές τιμές ως προσφορά γνωριμίας στους ενδιαφερόμενους ιδιοκτήτες αυτοκινουμένων αλλά και ΙΧ με Diesel κινητήρες.