Γιατί να επιλέξεις σκηνή οροφής AUTOHOME

Back to Blog
Δημοσιεύτηκε από: Zampetas Κατηγορία: Τα νέα μας Σχόλια: 0 Ημερομηνία δημοσίευσης: 07/10/21

Γιατί να επιλέξεις σκηνή οροφής AUTOHOME

ΓΙΑΤΙ ΣΚΗΝΗ ΟΡΟΦΗΣ AUTOHOME;

Οι σκηνές οροφής Autohome, είναι νούμερο 1 σε πωλήσεις παγκοσμίως, όχι όμως τυχαία, αλλά διότι συνδυάζουν την φαντασία με την Ιταλική ποιότητα.
Κάθε σκηνή Autohome, είναι προϊόν της εμπειρίας της εταιρίας και των περιπετειών των ταξιδιωτών! Αυτές οι δύο δεξιότητες μαζί, δημιούργησαν τη μεγαλύτερη ποικιλία διαθέσιμων σκηνών. Έναν κατάλογο που ενημερώνεται συνεχώς για να παρέχει μια σκηνή που είναι ιδανική για τις ανάγκες του κάθε ταξιδιώτη. Ποιότητα, αξιοπιστία, άνεση και μεγάλος αριθμός αξεσουάρ.

Η Autohome βρίσκεται εξ ολοκλήρου στην Ιταλία (σχεδίαση και γραμμή παραγωγής) και στα προϊόντα της νιώθουμε ισχυρή την κουλτούρα, καλής αισθητικής και σχεδιασμού και όπως δηλώνει η εταιρία, «Η ποιότητα και η προσοχή στη λεπτομέρεια εκφράζει το πάθος μας για ένα επιτυχημένο προϊόν στον κόσμο».

Η Autohome δεσμεύεται για συνεχή έρευνα και καινοτομία: το εξαιρετικό επίπεδο ασφάλειας και ποιότητας αναγνωρίζεται από τη διάσημη Διεθνή Πιστοποίηση της TÜV SÜD Rheinland, επίσημη αναγνώριση της αριστείας των (αυθεντικών) σκηνών οροφής Autohome.

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ;

Είναι η Άδεια Ποιότητας. Η πιστοποίηση της ιδιοκτησίας, της ποιότητας του προϊόντος.

Ο όρος «πιστοποίηση» προέρχεται από το λατινικό certum facere, που σημαίνει «να γίνει σίγουρο, προφανές». Για το λόγο αυτό, για να εξασφαλιστεί η μέγιστη προστασία στον πελάτη, η γκάμα των σκηνών οροφής Autohome είναι πιστοποιημένη και εγγυημένη ότι έχει περάσει τις αυστηρές δοκιμές, που απαιτούνται από την TÜV SÜD και άλλους αμερόληπτους φορείς πιστοποίησης ποιότητας και προϊόντων.
Ακριβώς το TÜV SÜD είναι η μόνη πιστοποίηση που εγγυάται την ποιότητα της σκηνής και την ασφάλειά της κατά την οδήγηση και δεν έχει καμία σχέση με την εταιρική πιστοποίηση ISO.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Υπάρχουν σκηνές οροφής στην αγορά, που δεν διαθέτουν πραγματική πιστοποίηση προϊόντος. Προσοχή στις πιστοποιήσεις όπως το ISO 9001 που διαφημίζουν ορισμένοι πωλητές, επειδή αφορούν τον οργανισμό της εταιρείας και δεν αποτελούν καθόλου εγγύηση ποιότητας και ασφάλειας της σκηνής, που πρόκειται να αγοράσετε.
Αντίθετα, οι σκηνές στέγης Autohome έχουν περάσει αυστηρές δοκιμές ποιότητας των χρησιμοποιούμενων υλικών, που διεξάγονται στα εργαστήρια ειδικών φορέων, συμπεριλαμβανομένου του γερμανικού TÜV SÜD.

Το ISO 9001-2015 είναι η πιστοποίηση που χορηγήθηκε στην Autohome στον οργανισμό διαχείρισης της εταιρείας.

 

5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Κάθε προϊόν Autohome έχει κατασκευαστεί με προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια, χρησιμοποιώντας τα πιο κατάλληλα υλικά για τη χρήση του.
Εξήντα χρόνια κατασκευής, επιτρέπουν στην Autohome να επιλέγει τα καλύτερα δοκιμασμένα υλικά για διαφορετικές κλιματολογικές και ταξιδιωτικές συνθήκες.
Οι σκληροί έλεγχοι «Autohome Quality» εγγυώνται ένα προϊόν χωρίς ελαττώματα υλικού ή συσκευασίας.

Το να είσαι νούμερο 1 στις πωλήσεις σημαίνει να οδηγείς την αγορά και να αντιμετωπίζεις την πρόκληση των ανταγωνιστών και των μιμητών.

Οι μιμητές, δεν παρέχουν πάντα ακριβή στοιχεία.
Αποφασίσαμε λοιπόν να δημοσιεύσουμε την πραγματική σύγκριση μεταξύ του AUTOHOME® και ενός παρόμοιου αλλά ανταγωνιστικού προϊόντος, ώστε να δείτε τη διαφορά.
Έχουμε αποκλείσει όλες τις αισθητικές εκτιμήσεις που είναι σημαντικές αλλά δεν μπορούν να μετρηθούν αντικειμενικά, εστιάζοντας στην πρακτικότητα και την λειτουργικότητα της σκηνής, και αυτό σημαίνει το ύφασμα.

 

ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ AUTOHOME®

Ανταγωνιστή – Roof Top Tent Material

Autohome® – Tenda Originale

 

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Σύμφωνα με την τεχνική ομάδα του Autohome.

Ένα ύφασμα bivouac δεν πρέπει να είναι μόνο αδιάβροχο ή «ερμητικά σφραγισμένο».

Αν ήταν μόνο αυτό, θα ήταν ασφυκτικό. Θα πρέπει να αναπνέει, ειδικά επειδή ο χώρος ύπνου είναι πολύ μικρός. Κάθε τετραγωνικό εκατοστό του υφάσματος θα πρέπει να βοηθά τη φυσική αλλαγή του αέρα, για πραγματική ευημερία, που μπορεί να προσφέρει μόνο ένα εξαιρετικά αναπνεύσιμο ύφασμα και η ταχεία αποβολή υδρατμών. Από τεχνική άποψη, ένα ελαφρώς αναπνεύσιμο ύφασμα αυξάνει τη συμπύκνωση, την υγρασία και τη θερμότητα, όπως γνωρίζει κάθε σοβαρός κατασκευαστής.

ΑΝΑΠΝΟΙΑ

Δοκιμή για τη μέτρηση της ταχύτητας διέλευσης του αέρα από μέσα προς τα έξω. Μέθοδος: UNI EN ISO 9237/97.

Το αποτέλεσμα είναι σαφές και κατηγορηματικό.

Ο ΑΕΡΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ.

Αυτό δεν πρέπει να αγνοηθεί γιατί η μη αναπνοή αυξάνει την υγρασία, τη συμπύκνωση και τη θερμότητα, καθιστώντας το περιβάλλον ανθυγιεινό.

Οι εναλλακτικές λύσεις στα υφάσματα που αναπνέουν, όπως η μετακίνηση του αέρα με κάποιο μηχανισμό, μπορεί να βοηθήσουν λίγο, αλλά δεν βελτιώνουν πολύ την άνεση και συμβάλλουν ελάχιστα στην υγεία.

Το υγιές κάμπινγκ είναι αδύνατο χωρίς διαπνοή.

Η έλλειψη αναπνοής είναι σοβαρή και θέτει σε κίνδυνο την υγεία: σε φυσιολογικές συνθήκες, σε ηρεμία, το ανθρώπινο σώμα χάνει το ένα τρίτο του λίτρου νερού κατά τη διάρκεια της νύχτας και – χωρίς αναπνοή – αυτή η υγρασία παγιδεύεται μέσα στη σκηνή, δημιουργώντας σταγονίδια στους εσωτερικούς τοίχους. (διαβάστε περισσότερα εδώ)

Η δεύτερη προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος που υιοθέτησε ο ανταγωνιστής είναι η αύξηση του αριθμού των φερμουάρ και των ανοιγμάτων, ο αερισμός του περιβάλλοντος. Αλλά αυτό σημαίνει ότι κοιμάστε σε επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον, το οποίο όμως μπορεί να κρυώσει, να φωτιστεί και να βραχεί.

ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ AUTOHOME DRALON®, ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΝΑ «ΑΝΑΠΝΕΥΕΙ» ΦΥΣΙΚΑ.

Αυτό είναι το βασικό χαρακτηριστικό της εξαιρετικής ποιότητας του υφάσματος που χρησιμοποιείται από την Autohome. Η υγρασία και η συμπύκνωση μπορούν να διαφύγουν από τη σκηνή φυσικά: 24/7. Ένα πολύτιμο ύφασμα και είναι must για την Autohome®, το οποίο και χρησιμοποιεί από το 1980, παρά το επιπλέον κόστος.

 

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ

Δοκιμή που μετρά τη αδιαβροχοποίηση όταν ένα ύφασμα χρησιμοποιείται κάθετα, από 0 έως 5. Μέθοδος: UNI EN ISO 4920/13.

Το ύφασμα του ανταγωνιστή γίνεται πιο υγρό και οι ραφές του είναι λιγότερο ασφαλείς. Ένα πλαστικοποιημένο, στεγνό ύφασμα είναι πιο άκαμπτο και δύσκολο όταν ράβεται: οι τρύπες που δημιουργούνται από τη βελόνα τείνουν να τεντώνονται λόγω της έντασης και της πρόσφυσης της σκηνής, οπότε το νερό της βροχής μπορεί να μπει. Η σκηνή του ανταγωνιστή εμφανίζεται με επικίνδυνες ραφές εκεί που είναι το ύφασμα προσαρτημένο στο κέλυφος.

Το να κολλήσετε με ταινία πάνω από τις τρύπες δεν βοηθά: και η σωστή συντήρηση με ρητίνη ή σιλικόνη πρέπει να επαναλαμβάνεται συχνά.

Το ύφασμα AUTOHOME DRALON® είναι ανθεκτικό στο νερό, απαλό και ράβετε χωρίς δημιουργία προβλημάτων. Οι τρύπες των ραφών παραμένουν άρτιες και δεν επιτρέπουν την εισαγωγή του νερού της βροχής στο εσωτερικό. Το νήμα της ραφής φουσκώνει από το νερό και φράσει τις τρύπες ολοκληρωτικά.

(Περισσότερα τεστ θα βρείτε εδώ)

Η Autohome δεν κάνει καμία έκπτωση στην ποιότητα των προϊόντων της!

Share this post

Back to Blog