Αερόφουσκες

Προϊόντα Goldschmitt – Sawiko

Goldschmitt – Sawiko προϊόντα

Αερόφουσκες

Οι πρόσθετες αερόφουσκες εξυπηρετούν την σωστή κατανομή του βάρους, την βελτιωμένη οδική συμπεριφορά, την καλύτερη αξιοποίηση του ωφέλιμου βάρους, την ρυθμιζόμενη ανύψωση του, την απορρόφηση των κραδασμών, την βελτίωση της σταθερότητας του αυτοκινουμένου, αντισταθμίζουν τις ανισότητες όταν σε λάθος κατανομή βάρους το αυτοκινούμενο γέρνει προς μια πλευρά. Τοποθετούνται μεταξύ του άξονα και του σασί του αυτοκινήτου, παίρνουν το βάρος από τα σουστόφυλα και βοηθούν έτσι στην καλύτερη ανάρτηση. Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι αερόφουσκες και με διαφορετική χρησιμότητα της καθεμιάς .

Διπλής σπείρας Μονής σπείρας Κωνικού τύπου Rollbalg Polybag

 

Μονό κύκλωμα Οι αερόφουσκες μονού κυκλώματος συνδέονται μεταξύ τους και λειτουργούν μέσα από ένα κύκλωμα με κομπρεσέρ που τις διοχετεύει με αέρα. Ο εύκολος, με το πάτημα ενός κουμπιού χειρισμός του κομπρεσέρ που φουσκώνει παράλληλα και τις δύο φούσκες, γίνεται στην καμπίνα οδηγού. Το μανόμετρο ενημερώνει τον χειριστή ανά πάσα στιγμή για την πίεση του κυκλώματος.

Διπλό κύκλωμα

Αυτοκινούμενα με διαφορετικά κατανεμημένο βάρος έχουν πολλές φορές μια κλίση προς τα δεξιά ή αριστερά. Σε αυτήν την περίπτωση προτείνουμε το διπλό κύκλωμα όπου ο χειρισμός γίνεται ανεξάρτητα σε κάθε φούσκα με δυνατότητα διαφορετικής πίεσης σε κάθε πλευρά. Όλες οι αερόφουσκες μονού κυκλώματος μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε διπλού οποιαδήποτε στιγμή. Παρέχει περισσότερη ασφάλεια και καλύτερη λειτουργία του αυτοκινουμένου.