Ποια είναι η Frankana-Freiko

Σχετικά με την Frankana-Freiko

Οι αλλαγές στην βιομηχανία Τροχόσπιτου στις αρχές της δεκαετίας του ’80, οδήγησε την KNAUS να σταματήσει την παραγωγή στα εργοστάσια του Ochsenfurt και Marktbreit. Πέντε πρώην συνεργάτες της ΚΝΑUS ίδρυσαν την FRANKANA. Σιγά σιγά η αγορά διαπίστωσε ένα αξιόπιστο και σωστό συνεργάτη. Έτσι με τα χρόνια αυξανόταν ολοένα ο κύκλος εργασιών. Σήμερα ανήκει με την θυγατρική της εταιρία FREIKO στους μεγαλύτερους χονδρέμπορους ειδών κάμπινγκ και φύσης.

Τι κάνει

Στην αρχή αφοσιώθηκε στον χώρο του Service και των ανταλλακτικών. Λόγο της αυξανόμενης όμως ζήτησης για αξεσουάρ προσθέτονταν ολοένα και περισσότερα είδη. Σήμερα διακινεί πάνω από 9.000 διαφορετικά είδη από απλούς οδηγούς κάμπινγκ έως ηλιακούς συλλέκτες.

Ο στόχος της

Μια οργανωμένη και συντονισμένη μηχανοργάνωση της επιτρέπει να κινείται με ταχύτητα. Σημαντικό είναι ο συντονισμός της αποθήκης, της μεταφοράς και αποστολής εμπορευμάτων, της μηχανοργάνωσης.

Για κάθε έμπορο είναι πλεονέκτημα η γρήγορη και άμεση παράδοση. Παράλληλα με την ταχύτητα στις αποστολές σημαντικό είναι να υπάρχουν πάντοτε διαθέσιμα αποθέματα εμπορευμάτων. Εδώ θα βρείτε τον σωστό συνεργάτη.

Πλέον υπάρχει ηλεκτρονική αγορά με όλα τα είδη camping και εξοχής (πάνω από 15.000 χιλιάδες) της εταιρίας Frankana που αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα και μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας και online.