Αξεσουάρ για της σκηνές οροφής Overland

Ολοκληρωμένη σειρά από αξεσουάρ για πιο άνετη διαμονή
Σκηνή(Κωδ. OL/04A)
Διαστάσεις:
200 Χ 260 Χ Η240 cm
Μας προστατεύει από τις καιρικές συνθήκες και είναι πολύ εύκολη στη συναρμολόγησή της. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μαγείρεμα, για χώρος φαγητού και ύπνου ή ακόμη και για αποθήκευση. Η στιβαρή κατασκευή της σκηνής μας επιτρέπει να πάρουμε το όχημα μας μακριά της χωρίς να την αφαιρέσουμε, αφήνοντας έτσι και τα αντικείμενα μας προστατευμένα. Το μπροστινό κομμάτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως πρόσθετο παραπέτο όταν η σκηνή κάθεται στις βάσεις εδάφους.
Όλα τα αξεσουάρ είναι διαθέσιμα για Carbon, Bordeaux, και Safari και κατασκευάζονται με τις ίδιες προδιαγραφές όπως η overland.  
     
 
Χειμερινό κάλυμμα και προστατευτικό ήλιου(Κωδ. OL/05A)
Κατασκευασμένο από υλικά που προσφέρουν μόνωση από το κρύο αλλά και από τις ακτίνες του ήλιου. Τοποθετείτε και αφαιρείτε πολύ εύκολα και μπορεί  να παραμείνει φορεμένο όταν κλείνει η σκηνή οροφής.
  Βάσεις εδάφους(Κωδ. ΟL/06A)
Τέσσερις ενισχυμένες βάσεις επιτρέπουν την τοποθέτηση της σκηνής οροφής στο έδαφος. Τα 25 εκατοστά από το έδαφος είναι μια ασφαλή απόσταση από την υγρασία του εδάφους, τα έντομα, τις πέτρες και άλλα. Μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε σημείο στο κάτω μέρος της σκηνής οροφής.
     
 
Καμπίνα για Ι.Χ.(Κωδ. OLC/07A)
Καμπίνα για 4 X 4(Κωδ. OLC/08A)
  Καμπίνα για Ι.Χ.(Κωδ. OLB/07A)
Καμπίνα για 4 X 4(Κωδ. OLB/08A)
Διαστάσεις:
Small: 130 X 110 εκ.
Medium: 160 X 110 εκ.
Large: 180 X 110 εκ.
Πολύ πρακτικό αξεσουάρ. Έχει πολλαπλές χρήσεις, όπως αλαξιέρα, τουαλέτα, ντουζιέρα αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αποθήκη.
 
    Καμπίνα για Ι.Χ.(Κωδ. OLS/07A)
Καμπίνα για 4 X 4(Κωδ. OLS/08A)